Paintball poligon Železnikov pruh se nahaja v vasici Vintarjevec, kjer se na 3000 kvadratnih metrov velikem poligonu odvija športna zabava, namenjena vsem, ki so željni adrenalina in dobrega druženja. Poligon je edinstven v tem prostoru, saj je zgrajen na območju zaprtega kamnoloma, opremljen z jarki, mostički, zakloni in naravnimi skrivališči.

Paintball je razburljiv adrenalinski šport, ki ga igrajo tako moški kot ženske in pri katerem uspešnost igralca ni pogojena s starostjo ali fizično močjo. Paintball je nekontakten, akcijsko naravnan šport, v katerem so združeni avantura, timsko delo in sposobnost hitrega odločanja. Paintball markerji s pomočjo plina ali zraka izstreljujejo barvne kroglice, s katerimi se igralci medsebojno označijo in tako izločajo iz igre.

Na paintball poligonu Železnikov pruh imajo najsodobnejšo opremo, s katero uporabniku nudijo varno in udobno igranje paintballa, zelo unikaten teren pa omogoča nepozabno doživetje. V neposredni bližini se nahaja piknik prostor, kjer se lahko po odigrani igri sprostite in uživate v naravi.

Več informacij: Paintball Železnikov pruh,Črni Potok, Šmartno pri Litiji, T: 051 307 413, 041 735 434, E: paintball.zeleznik@gmail.com, FB: Paintball Železnikov pruh